puppy training
aan huis

in amsterdam en omgeving

De opzet en inhoud van de puppy training aan huis is zo samengesteld om jou en je pup te begeleiden in de eerste periode dat de pup in huis is. Zo kan je er zeker van zijn dat jullie de beste maatjes worden.

De voordelen van een puppy training aan huis is dat het gedrag en de lichaamstaal van de pup in verschillende situaties direct benoemd en inzichtelijk kan worden gemaakt. Zowel in huis maar ook buiten. Je zult versteld staan wat jouw hondje je allemaal vertelt. Maar ik ga ook met jou en of het gezin aan de slag. Puppy’s reageren op jouw doen en laten, hoe communiceer jij met jouw pup?

Jij gaat de pup woorden leren en maakt een begin met het aanleren van speuren en braingames.
Je leert jouw hondje zijn of haar behoefte buiten te doen en om uiteindelijk even alleen te kunnen zijn.

Ik begeleid jullie tijdens de eerste korte wandelingen. Tijdens de wandeling besteed ik veel aandacht aan hoe jij de pup begeleid met de riem en hoe je in diverse situaties kan reageren. Je leert jouw pup de sociale vaardigheden aan die hij/zij nodig heeft om ontspannen door het leven te gaan.

Mijn werk is erop gericht en pas geslaagd wanneer jullie optimaal en op een natuurlijke wijze kunnen samenwerken. Voor nu én in de toekomst.

Vind je het fijn om eerst even kennis te maken met mij?

 

puppy cursus aan huis Amsterdam
puppy cursus aan huis Amsterdam

Coaching vanuit veiligheid en vertrouwen

Praktische informatie puppy training aan huis

Ik neem de tijd voor jou én of het gezin en ben tussen de afspraken bereikbaar voor vragen of voor het delen van ervaringen en vorderingen.

Na mijn bezoek ontvang je een samenvatting van wat wij hebben besproken en de oefeningen die wij hebben gedaan. Zo kunnen jullie samen aan de slag tot de volgende sessie.

Voor puppy training en coaching aan huis ga ik uit van 5 sessies van 1.5 uur.

Je betaald € 350,-. 

(mogelijk om in 2 termijnen te betalen)