Honden gedragsdeskundig Amsterdam

coaching op maat

Niet trainen maar samenwerken

 

Heb je pas een hond in jouw leven of gezin opgenomen? Uit een asiel of via een herplaatsing programma uit het binnen of buitenland? Met mijn hulp leer ik jou hoe jouw hond in elkaar zit, behoefte aan heeft en wat hij/zij jouw verteld. zodat jij jouw hond een fijn leven kan geven.

Of je ervaart een gedragsprobleem met jouw hond en weet je niet meer hoe jullie verder moeten. Ik ben er voor jou én jouw hond als honden gedragsdeskundige om jullie op weg te helpen. Je gaat je hond anders bekijken en (her) ontdekken.

Misschien vind je de dagelijkse wandelingen spannend en een opgave doordat jullie in situaties terechtkomen en je niet weet hoe te reageren. Ik begeleid je tijdens de wandeling in jouw buurt of in de natuur.

Ik ga van start met een intakegesprek. Ik luister graag naar jouw verhaal én waarmee ik jullie kan helpen als honden gedragsdeskundige. De intake is gratis.

Een paar maanden geleden hebben we een zwerfhondje uit Sardinie meegenomen. Hij was heel lief maar luisterde natuurlijk totaal niet, ging steeds alleen aan de wandel en maakte speelgoed en sloffen stuk. Toen heb ik de hulp van Ruby ingeroepen. Zij is 5 keer bij ons geweest en nu hebben we een hondje dat luistert en gewoon bij je blijft. We deden veel leuke oefeningen en altijd kreeg ik de uitleg daarna nog via de mail. Ook heeft Ruby meer uitleg gegeven over de psyche van een hond en hoe zij reageren op bijv andere hondjes. Ze leert je goed om te gaan met je hond waardoor veel meer plezier van elkaar hebt. Een echte aanrader dus!”

Karina H.

Coaching vanuit vertrouwen en veiligheid

praktische informatie

De sessies vinden plaats bij jou thuis of op locatie naar wens en behoefte.

Tijdens de intake verkennen wij samen jouw hulpvraag. Soms vereist het werken aan de oorzaak van het probleem dat je ervaart een intensievere begeleiding. In dit geval stel ik een traject samen. Op maat gemaakt en afgestemd op jullie situatie.

Met mijn ervaring met het werken en begeleiden van honden én mensen, ga ik met jullie aan de slag. Mijn benadering is open, positief en eerlijk.

Ik neem de tijd voor jou. Een sessie duurt ongeveer 1,5 uur.  Tussen de afspraken door ben ik bereikbaar voor het stellen van vragen en of het delen van succesjes en vorderingen.

Voor een sessie betaal je € 60,-

 

Honden gedragsdeskundig Amsterdam